WELKOM     
 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004
All Rights Reserved
view at 1024x768
Webdesign by HDB

 

Spijlenhekwerk...

Spijlenhekwerk is opgebouwd uit een stalen kader. De horizontale boven- en onderligger is vervaardigd van kokerdikte van 50/25/2mm, de spijlen hebben een doorsnede van 25mm. De palen worden pneumatisch in de grond gedreven en aangestort met beton, zodat een zeer stevig en nagenoeg onverwoestbaar geheel wordt gevormd.  

Deze maand...


Anti-diefstal dwarsstang wordt door een paal in de alu bevestigingsprop gedrukt. Een inox veerring beveiligt eventuele mogelijkheid tot demontage.Beugelbevestiging: door middel van een kunststof eindprop en RVS beugels (eind-, hoek- of tussenpaal-beugels) worden paal en paneel aan elkaar bevestigd..

Esthetisch verantwoord...
      Spijlenhekwerk leveren meerwaarde

Daar waar draadtoepassingen hun beperkingen hebben, komen de Spijlenhekwerken tot hun recht in hun verschillende vormen en uitvoeringen. De bolvormige boven- en onderliggers staan borg voor een esthetisch verantwoord geheel. Dit lles ondersteund door technisch doordachte verbindingsstukken, en het samenspel van harmonieuze kleuren maken dat het spijlenhekwerk een werkelijke meerwaarde betekend voor uw eigendom. Vanzelfsprekend voldoen al onze spijlenhekwerken aan de hoogste norm voor AntiCorrosie behandeling (NBN & ISO 1461)  .

 
 
Multifunctioneel...

Spijlenhekwek kent vele multi-functionele toepassingen. Als afrastering voor een bedrij- venterrein, afbakening van uw privé-eigendom of ideaal als afscheiding voor scholen & kinderdagverblijven


Markten & Beurzen!
Wij zijn regelmatig te vinden op allerlei Markten & Beurzen. Klik hier voor onze agenda...Het spijlenhekwerk is zeer geliefd voor afrastering van privé- en/of bedrijfsterrein..


Hondstraat 25
5334 JL Velddriel
T. van Malsen
GSM (06) 104 197 02