WELKOM     
 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2007
All Rights Reserved
view at 1024x768
Webdesign by HDB

 

Welkom...

Van Malsen Hekwerken 

Van Malsen Hekwerken heeft een uitgebreid scala aan hekwerken, van gaashekwerk tot sierhekwerk en van schuifpoortsystemen tot volledig (beveiligde) toegangscontrole met Intercomsystemen. Uiteraard voldoen al onze produkten aan de geldende eisen en normen voor Anticorrosie (NBN & ISO 1461).

Deze maand...


Toegangsbeheer

neemt een steeds belangrijkere plaats in bij de afbakening en beveiliging van uw (privé) terrein. Wij bieden een breed scala aan oplossingen...

(meer informatie)

Sierhekwerk...
      Sierhekwerk
Wij leveren 1e klas kwaliteits sierhekwerk in vele verschillende uitvoeringen en toebehoren tegen scherpe prijzen. Wij adviseren u graag persoonlijk over de mogelijkheden en welk model het beste past bij uw huis en tuin. Al ons sierhekwerk  wordt verzinkt en poedergecoat dus geheel onderhoudsvrij en voldoet daarmee aan de geldende normen (NBN & ISO 1461). Uw sierhekwerk wordt speciaal voor u op maat gemaakt en is in diverse kleuren leverbaar zonder meerprijs. Voor een vrijblijvende prijsopgave en informatie kunt u kontakt met ons opnemen of gebruik maken van ons informatie-aanvraagformulier.
 
Onze vrijdragende schuifpoorten zijn polyvalent in hun toepassingsmogelijkheden daar ze volledig onafhankelijk van het wegdek functioneren. Door een uitgekiend geleidingssysteem zweeft de poort als het ware ca. 15 cm boven het wegdek.
Iedere schuifpoort kan uitgerust worden met automatisatie, beveiliging of toegangscontrole. Diverse standaardhoogten en kleuren beschikbaar. Tevens voldoen al onze schuifpoorten aan de geldende norm (NBN & ISO 1461) voor anticorrosie.

Markten & Beurzen!
Wij zijn regelmatig te vinden op allerlei Markten & Beurzen. Klik hier voor onze agenda...Het spijlenhekwerk is zeer geliefd voor afrastering van privé- en/of bedrijfsterrein.
Bezoek onze showroom ...


Hondstraat 25
5334 JL Velddriel
T. van Malsen
GSM (06) 104 197 02